Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

#Uni6daagse Zwem voor Ivoorkust

Een sponsoractie gericht op zwemmen gedurende de zomervakantie. Een verzoek aan iedereen om de challenge in eigen regio onder de aandacht te brengen.

Via social media en onze persoonlijke kanalen roepen we iedereen op om mee te doen aan de challenge: Start je eigen #uni6daagse sponsoractie via helpmee.unicef.nl/uni6daagse, zwem 60 baantjes binnen zes dagen in de zomervakantie en nomineer zes anderen om ook mee te doen. Naast deelnemers zijn we op zoek naar vrijwilligers die de actie lokaal onder de aandacht te brengen.

Verzoek: lokaal uitzetten

Deze actie is niet regio-gebonden en kan gemakkelijk landelijk worden uitgezet. Daarvoor kunnen we de hulp goed gebruiken! Lijkt het je leuk om kinderen/jongeren/volwassen uit je omgeving te inspireren om hun tripjes naar het zwembad deze zomer te gebruiken om geld in te zamelen? Breng de challenge dan lokaal onder de aandacht. Dit kan via de social media kanalen, maar bijvoorbeeld ook door contact op te nemen met zwembaden en te vragen of zij de challenge willen promoten onder hun leden.

Deelnemers gezocht

Het zou daarnaast ook super zijn als je zelf mee wilt doen! Deel je deelname/foto met de #uni6daagse en tag @rotterdam4unicef, (op Twitter @UNICEFRotterdam) zodat we alle foto's overzichtelijk bij elkaar hebben en ze kunnen delen.
Foto's van deelnemers werken aanstekelijk!
Schroom niet om ze zelf ook via de social kanalen te delen.

 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Rotterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
18 juli 2020 t/m 31 augustus 2020

Locatie
Landelijk - , - -

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website