Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

The Hague Peace Night Run

In samenwerking met UNICEF Nederland, Regioteam Den Haag e. o. en de Gemeente De Haag wordt er op vrijdagavond 21 september The Hague Peace Night Run georganiseerd.

Op 21 september zal de eerste editie van The Hague Peace Night Run plaatsvinden. Om geld in te zamelen voor kinderen op de vlucht wordt er door de renners een parcours van ongeveer 8,5 km door het centrum van Den Haag afgelegd. De start is bij het Lange Voorhout en via de het Vredespaleis, de Scheveningse Bosjes en het Zeeheldenkwartier zal de weg weer terug naar de finish leiden. Elke deelnemer krijgt een hoofdlampje en onderweg zijn er spectaculaire lichtanimaties. Na afloop is er in samenwerking met Rrrollend Foodtruckfestivals een afterparty op het Lange Voorhout. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Den Haag op een bijzondere, verlichte manier wil leren kennen, is de The Hague Peace Night Run op vrijdag 21 september ideaal!

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Den Haag e.o.

Praktische informatie

Datum
21 september 2018 t/m 22 september 2018

Locatie
Lange Voorhout 1, 2514 AB Den Haag

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website