Superhero Kidsrun

Weet jij nog welke superheld jij vroeger altijd wilde zijn? Waar zouden wij zijn zonder superhelden?
 
Als kind kan je als superheld helemaal opgaan in jouw eigen beleving. Hoe tof zou het zijn als wij voor een dagje deze beleving nog net even iets groter maken!!
Ook dit jaar komt er weer een spetterende Superhero Kidsrun!!! Afgelopen jaren waren een succes en we hopen ook in 2021 voor 250 kids er een belevenis van te maken. We zoeken daarom vrijwilligers die willen helpen bij de run zelf als begeleider bij de obstakels.  Maar graag ook voor het op en afbouwen. Dit doen we samen met de oa de vrijwilligers van Cityshapers. Tijden zijn een indicatie en wordt op termijn bekend gemaakt met het draaiboek. 
 
17/09 Vrijdag middag  (opbouwen)
18/09 Zaterdag 07.30 - 16.30 (run dag 1)
19/09 Zondag 07.30 - 15.30 (run dag 2 inclusief afbouwen

Uiteraard wordt alles zo georganiseerd volgens de laatste coronamaatregelen. 

De Superhero Kids Run is een unieke sportactiviteit voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. De insteek is om een leuk sportevenement voor ieder kind mogelijk te maken en daarom is de inschrijving gratis! Het gaat om een dag waarbij iedereen veel plezier kan beleven in de wereld van superhelden. Kinderen kunnen verkleed als hun favoriete superheld de 1,0km of de 2,5km uitrennen. Nadat ze de finish lijn gepasseerd hebben komen ze in de superhelden wereld terecht. 5 superkrachten kunnen de kinderen verdienen door activiteiten te voltooien. 
En UNICEF doet hieraan mee! Er komt een kraampje, is er een echt UNICEF obstakel, een krachtveld en zal het springkussen zeker niet ontbreken. 
 
Ben jij die super vrijwilliger die hier enthousiast van wordt? Stuur dan een reply mbok.vrijwilligers@gmail.com 
 
Voor meer info check: https://superherokidsrun.nl
 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Haarlem-Hoofddorp

Praktische informatie

Datum
17 september 2021 t/m 19 september 2021

Locatie
Jaap Edenlaan 4, 2024 BW Haarlem

Doelgroep
Jongeren

Bezoek de website