Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

SUPERHERO KIDSRUN

Weet jij nog welke superheld jij vroeger altijd wilde zijn? Waar zouden wij zijn zonder superhelden?
 
Als kind kan je als superheld helemaal opgaan in jouw eigen beleving. Hoe tof zou het zijn als wij voor een dagje deze beleving nog net even iets groter maken!!
Beste vrijwilligers,
 
Voor het weekend van 12 en 13 september zoeken wij nog vrijwilligers die mee willen helpen bij de Superhero Kids Run van 2020. De run begint om 08.30 uur en eindigd om 16.30uur. Het vindt plaats bij de atletiekvereniging Haarlem. Uiteraard wordt alles zo georganiseerd volgens de laatste coronamaatregelen. 
 
De Superhero Kids Run is een unieke sportactiviteit voor kinderen van 4 t/m 9 jaar. De insteek is om een leuk sportevenement voor ieder kind mogelijk te maken en daarom is de inschrijving gratis! Het gaat om een dag waarbij iedereen veel plezier kan beleven in de wereld van superhelden. Kinderen kunnen verkleed als hun favoriete superheld de 1,0km of de 2,5km uitrennen. Nadat ze de finish lijn gepasseerd hebben komen ze in de superhelden wereld terecht. 5 superkrachten kunnen de kinderen verdienen door activiteiten te voltooien. 
En UNICEF doet hieraan mee! Er komt een kraampje, is er een echt UNICEF obstakel en zal het springkussen zeker niet ontbreken. 
 
Ben jij die super vrijwilliger die hier enthousiast van wordt? Stuur dan een reply naar mij, mbok.vrijwilligers@gmail.com 
Je mag uiteraard een hele dag meedoen, maar een halve dag ivm ervoor en erna opbouwen/afbouwen is natuurlijk ook een optie. 
 
Voor meer info check: https://superherokidsrun.nl
(aanmelding voor vrijwilligers UNICEF gaat niet via de site maar via de mail)

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Haarlem-Hoofddorp

Praktische informatie

Datum
12 september 2020 t/m 13 september 2020

Openingstijden
Van te voren zal er nog enkele zaken moeten worden opgebouwd en aan het eind weer afgebroken

Locatie
Jaap Edenlaan 4, 2024 BW Haarlem

Doelgroep
Jongeren

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website