Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Strong Viking Run - Brother edition (13 en 14 oktober)

De Strong viking run is een obstakel parkoers waarbij sportievelingen en mensen die van een uitdaging en teambuilding houden aan mee kunnen doen. De brother edition is dé afsluiting van het obstakel seizoen in Nederland. Voor het eerst in de geschiedenis zal er bij de Strong viking run en specifiek deze editie een speciale Unicef obstakel aanwezig zijn! Deelnemers kunnen tegen betaling van 5 euro met een Unicefbandje deelnemen aan dit toffe obstakel, waarvan het geld natuurlijk direct naar Unicef gaat! 

Unicef Amsterdam zoekt daarom vrijwilligers die het leuk vinden om bij de inschrijftafel van Strong Viking staan om deze bandjes te verkopen, om mensen te voorzien van toffe Unicef warrior strepen en mensen die bij het obstakel aanwezig zijn om te kijken of deelnemers een Unicef bandje hebben. 

De Strong Viking Brother Edition wordt de vetste afsluiter van het obstacle run seizoen in Nederland, waarbij je kan kiezen tussen 7km, 13km of 19km! Sinds dit jaar is er een toffe samenwerking tussen Unicef Nederland en Strong Viking dat heeft geresulteerd in een beperkte kaartverkoop waarvan de opbrengst regelrecht naar Unicef Nederland gaat. Een kaartje kan je nog kopen via  https://www.unicef.nl/help-mee/steun-met-geld/strong-viking

 

Wij zijn nog opzoek naar vrijwilligers die het tof vinden de organisatie op zich te nemen voor dit weekend. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 of 2 dagen (of wellicht alleen een dagdeel) te komen helpen om mensen te voorzien van blauwe (Unicef!) warriorstrepen, voor de verkoop van Unicefbandjes voor het Unicef obstakel en mensen die het leuk vinden om bij het obstakel te staan en te kijken of alle deelnemers wel een Unicefbandje hebben. Maar bovenal zijn we op zoek naar mensen die op een actieve en enthousiaste manier Unicef willen vertegenwoordigen!

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Amsterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
13 oktober 2018 t/m 14 oktober 2018

Locatie
kruizing valleiweg en heuvelweg 6, 1981 LV Velsen-Zuid

Doelgroep
Volwassenen

Bezoek de website

Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden