Spartan Run in actie voor UNICEF

De Spartan Run is al jarenlang een succesvol evenement in Zandvoort. Een leuke obstakel run langs de kust waar zowel deelnemers als toeschouwers enorm genieten.

Spartan staat bekend om “elkaar helpen”. Samen doe je een Spartan-race. Soms help je een ander en soms heb je zelf hulp nodig bij een obstakel. Je staat altijd klaar voor elkaar. UNICEF staat in zijn geheel in het teken van helpen van kinderen wereldwijd. Anderen helpen is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Dus kom in actie met Spartan en UNICEF en help met het voeden, beschermen en scholen van kinderen. 

Via een speciale actiepagina worden deelnemers gesponsord en de opbrengst is geheel voor UNICEF. Doe dus mee!

 

Obstakels, plezier en een beetje afzien

Spartan staat voor obstakels, veel plezier en een beetje afzien. In het Hemelvaartweekend van 20 en 21 mei is het weer één groot obstakelparadijs in Zandvoort met een gezellig evenemententerrein midden in het dorp. Er worden dat weekend vier races georganiseerd die zullen variëren in afstand en het aantal obstakels. De Sprint en Night Sprint: 5 kilometer met 21 obstakels, de Super van 10 kilometer met 28 obstakels en de Beast van maar liefst 21 kilometer met 42 obstakels. Ook is er een leuke Spartan Kids van 800m (4-6jr), 1600m (7-9jr) en 3200m (10-15jr) met 17 kleine obstakels. Voor mensen met een fysieke beperking is er zelfs een Para-race. Zij racen de Super van 10km op zondag.

Spartan geeft het eerste zetje en biedt de eerste 50 aanmelders die een UNICEF-donatiepagina aanmaken een kortingscode van 100% en de tweede 50 aanmelders een kortingscode van 50%. Maar daar verwachten we wel iets voor terug. Wij vragen jou om via de persoonlijke donatiepagina geld in te zamelen voor UNICEF. Vertel je familie en vrienden over die sportieve prestatie die jij op 20 of 21 mei tijdens Spartan Race Zandvoort gaat afleggen en vraag of ze jou willen sponsoren. Ga jij het meeste geld inzamelen?

 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Haarlem-Hoofddorp

Praktische informatie

Datum
20 mei 2023 t/m 21 mei 2023

Locatie
Badhuisplein 7, 2042 JB Zandvoort

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Ga naar de website