Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Oproep vrijwilligers Strong Viking Run

Voor de Strong Viking Run op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het evenement tot een daverend succes willen maken! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met het verkopen van het exclusieve UNICEF obstakel. Door een kleine donatie te geven kunnen de strong viking runners ook dit uitdagende obstakel overwinnen. 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met het verkopen van het exclusieve UNICEF obstakel. Door een kleine donatie te geven kunnen de strong viking runners ook dit uitdagende obstakel overwinnen.

Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers die de strong viking runners enthousiast kunnen aanmoedigen en voorzien met blauwe UNICEF warrior strepen! Op deze manier kan je dus zonder teveel zweet en moeite toch een steentje bijdragen. Wil je je toch in het zweet werken; als je een hele dag vrijwilliger bent, mag je gratis meedoen met de Viking Run op een ander moment.

Een hele dag meedoen is op beide dagen van 08.30 tot 16.00. Deze sterren krijgen dus een gratis kaartje voor de volgende run, maar ook vrijwilligers die voor een paar uurtjes mee willen helpen zijn van harte uitgenodigd.

Wil je graag meehelpen?

Stuur dan een mail naar unicefeventsamsterdam@gmail.com t.a.v. Strong Viking Run.

Het evenement zal zich plaatsvinden in Recreatiegebied Spaarnwoude, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Reiskosten worden volledig vergoed! Voor alle benodigde materialen en Unicef-shirts voor de vrijwilligers zorgt het evenemententeam. Het is een prachtige kans om Unicef te promoten, we hopen dan ook op jullie enthousiaste reacties!

 

Met vriendelijke groet, Evenementen Team UNICEF Amsterdam

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Amsterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
12 oktober 2019 t/m 13 oktober 2019

Openingstijden
Zaterdag van 08:30 tot 16:00 en Zondag van 08:30 tot 16:00

Locatie
Heuvelweg 6-8, 1981 LV Velsen-Zuid

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website