Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Olympisch Stadionloop te Amsterdam

Op zondag 10 november organiseren Phanos en UNICEF de 43ste Olympisch Stadionloop in Amsterdam. Hiervoor zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die mee willen helpen tijdens dit grote sportevenement. Tijdens de OSL lopen scholen, bedrijven en individuen mee voor het goede doel. Kijk voor meer informatie op: www.olympischstadionloop.nl.

Wat: Olympisch Stadionloop

Waar: Olypmisch Stadion te Amsterdam

Wanneer: Zondag 10 november (8:30 – 16:30)

Werving: 15 vrijwilligers voor het uitvoeren van het evenement

Taken: Ondersteuning bij het opzetten en afbouwen van UNICEF-materialen (boog, beachvlaggen, tafel etc.), uitdelen goodiebags, jasseninname en uitdelen waterflesjes aan deelnemers, algemene vertegenwoordiging op het event namens UNICEF (uitdelen vlaggetjes, support, spelletjes etc.)

Wat bieden wij?

Ervaring bij een te gek event en een bijdrage aan een mooie missie. Lunch en UNICEF T-shirts & -jassen zijn ter plekke aanwezig. 

Meld je nu aan door te mailen naar unicefeventsamsterdam@gmail.com onder vermelding van OSL. Aanspreekpunten zijn Nina May en Séverine. Wij zien jouw reactie graag uiterlijk 27 oktober 2019 tegemoet!  

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Amsterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
10 november 2019

Tijd
08:30 tot 16:30

Locatie
Olympisch Stadion 1, 1076 DE Amsterdam

Doelgroep
Algemeen publiek