Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Olympisch Stadionloop te Amsterdam

De Olympisch Stadionloop komt eraan! Hiervoor zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die gek zijn op het coördineren en uitvoeren van dit grote sportevenement. De OSL is een samenwerking tussen Phanos en Unicef waarbij scholen en bedrijven worden benaderd om te gaan lopen voor het goede doel. Er zullen ook extra activiteiten plaatsvinden zoals spelletjes, schminken, springkussen etc. 

Wat: Olympisch Stadionloop

Waar: Olypmisch Stadion te Amsterdam

Wanneer: de loop vindt 10 november 2019 plaats, op 9 en 11 november zijn de fysieke voor-/ en nabereidingen in het stadion, vanaf april 2019 beginnen de vergaderingen

Werving: 3-5 coördinatoren, 12 vrijwilligers voor het uitvoeren van het evenement

Taken: vergaderen en voorbereiden OSL, benaderen bedrijven en scholen voor stadionloop, ondersteuning bij het opzetten en afbreken van UNICEF-materialen (boog, beachvlaggen, tafel etc.), algemene vertegenwoordiging op het event namens UNICEF (uitdelen vlaggetjes, support, spelletjes etc.)

Wat bieden wij?

een super leuk evenement meemaken, reiskostenvergoeding binnen regio Amsterdam. UNICEF t-shirts/-jassen zijn ter plekke aanwezig. 

Wees op tijd en stuur een bericht naar unicefeventsamsterdam@gmail.com onder vermelding van OSL. Aanspreekpunten zijn Magdalena en Séverine. Wij zien jouw cv en motivatie graag tot 15 juni 2019 tegemoet.  

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Amsterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
9 november 2019 t/m 11 november 2019

Locatie
Olympisch Stadion 1, 1076 DE Amsterdam

Doelgroep
Algemeen publiek