Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Muzikale avond Sprang-Capelle

Op zaterdagavond  6 april vindt er in multifunctioneel centrum de Zidewinde in Sprang-Capelle een muzikale avond plaats. Er zullen een koor, een band en een Simon&Garfunkel-achtige act optreden deze avond. De kaarten kosten €6,00 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar UNICEF.

Op zaterdagavond  6 april vindt er in multifunctioneel centrum de Zidewinde in Sprang-Capelle een muzikale avond plaats. Vanaf 19.00 uur zal een koor de gasten verwelkomen, waarna een band zal optreden en een Simon&Garfunkel-achtige act de avond zal afsluiten. Namens UNICEF houden we een praatje over het werk van UNICEF en hebben we een kraampje met verkoopspullen staan. De kaarten kosten €6,00 per stuk en de gehele opbrengst gaat naar UNICEF. Het leuke van dit evenement is dat het door twee regioteams wordt georganiseerd: regioteam Breda en regioteam Den Bosch.

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Breda e.o.

Praktische informatie

Datum
6 april 2019

Tijd
19:20 tot 23:55

Locatie
Julianalaan 1, 5161 GA Sprang-Capelle

Doelgroep
Volwassenen

Aanmelden

Ga naar de website