Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Loop de Vierdaagse voor UNICEF 2019 of help mee!

Loopt u de Vierdaagse en wilt u dit combineren met het steunen van een goed doel? Sluit u dan bij ons aan en loop de Vierdaagse voor UNICEF! Zo kunt u ons helpen met het inzamelen van geld voor een onderwijsproject in Jordanië. Wij zullen ervoor zorgen dat het u tijdens de Vierdaagse niet zal ontbreken aan water, snacks en een plaats om te rusten. 

Als uzelf geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de Vierdaagse voor UNICEF of u kent iemand die hierin geïnteresseerd is en er zijn nog onbeantwoorde vragen, schroom dan niet contact met ons op te nemen via unicef.studentennijmegen@gmail.com.

Om u direct in te schrijven voor de Vierdaagse voor UNICEF, kunt u via de volgende link een eigen pagina creëren:
https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2019

Ook zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen tijdens de Vierdaagse om te zorgen dat alles goed zal verlopen. Lijkt het u leuk om mee te helpen? Stuur dan even een mailtje naar unicef.studentennijmegen@gmail.com!

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Nijmegen e.o.

Praktische informatie

Datum
16 juli 2019 t/m 19 juli 2019

Locatie
Waldeck Pyrmontsingel 40, 6524BB Nijmegen

Doelgroep
Algemeen publiek

Aanmelden

Ga naar de website