Kinderrechtenfestival Rotterdam

Help jij mee om honderden kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen en te informeren over kinderrechten? Het kinderrechtenfestival in Rotterdam staat weer op de planning en dit jaar in een vernieuwde opzet! 

In samenwerking met Gemeente Rotterdam, Sportbedrijf, Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam organiseren we het Kinderrechtenfestival. Op woensdag 20 december bieden we kinderen uit Rotterdam Zuid een ochtend of middag vol met leuke activiteiten gerelateerd aan kinderrechten. Voor de ochtend zijn er inmiddels al ruim 400 kinderen aangemeld.

Tijdens het Kinderrechtefestival brengen we kinderen via verschillende creatieve, sportieve en artistieke activiteiten in aanraking met kinderrechten. Denk aan het fietsen van je eigen gezonde smoothy, kijken van kinderrechtenfilmjes in een echte theaterzaal, kerstwens voor in de boom en natuurlijk zijn ook de kinderrechtespellen Memory, Jenga en Twister op het event te vinden.

Voor het begeleiden van de activiteiten en de routing van de kinderen tussen de locaties kunnen we jullie hulp gebruiken. 

woensdag 20 december 2023
08:00 - 09:00 opbouw
09:00 - 16:30 activiteiten
16:30 - 17:30 afbouw

Wil je helpen? Meld je dan aan door te reageren op deze. Mocht je twijfelen om je op te geven omdat je alleen de ochtend of middag kan? Dat is geen probleem, meld je dan ook zeker aan.

De activiteiten vinden binnen plaats.  

 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Rotterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
20 december 2023

Tijd
08:00 tot 18:00

Locatie
Annie MG Smidtplein 10, 3083 NZ Rotterdam

Doelgroep
Jeugd

Bezoek de website

Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden