Kinderrechten speurtocht kinderboerderij Wolfslaar

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren gaan we ook dit jaar speuren bij Boerderij Wolfslaar. Spelenderwijs kunnen kinderen de rechten van het kind ontdekken.

Een derde van de wereldbevolking is kind. Al deze kinderen, waar ook ter wereld, hebben dezelfde rechten. Bedoeld om hen te beschermen. De kinderrechten zijn vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind. Op Boerderij Wolfslaar organiseert UNICEF regio Breda een Kinderrechten Speurtocht om op spelenderwijs kennis te maken met deze rechten. 

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni organiseert UNICEF regio Breda een Kinderrechten Speurtocht tussen 10.00 - 17.00 uur bij Boerderij Wolfslaar. Hierin kunnen de kinderen spelenderwijs kennis maken met de kinderrechten. In totaal telt het verdrag 54 artikelen. Er staat bijvoorbeeld in dat kinderen recht hebben op onderwijs, gezondheidszorg en een veilige plek om te wonen en te spelen. 

Naast de speurtocht zullen er extra activiteiten zijn georganiseerd door de vrijwilligers van UNICEF regio Breda. Meedoen is voor elk kind gratis en ieder maakt kans op prijzen door goed te speuren. 

Pssst!!! Er zal ook beide dagen een extra dier aanwezig zijn bij de UNICEF Kinderrechten Speurtocht bij Boerderij Wolfslaar. Onze eigen Oenny komt langs!

Kom jij ook speuren en knuffelen met Oenny?

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Breda e.o.

Praktische informatie

Datum
17 juni 2023 t/m 18 juni 2023

Locatie
Wolfslaardreef 95, 4834SN Breda

Doelgroep
Jeugd


Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden