kerstmarkt AFGELAST i.v.m. oplopende besmettingen.

Hoewel het onder de huidige Covid maatregelen onder zeer strikte condities en veel restricties nog mogelijk zou zijn om een soort van Goede Doelen Markt te organiseren, is er absoluut geen garantie dat na 3 december die condities dezelfde blijven of versoepeld worden. Sterker nog het zou zomaar kunnen dat de overheidsmaatregelen nog strenger worden en dat er helemaal geen GDM meer georganiseerd mag worden.

Dit alles overwegend heeft het bestuur van de stg Goede Doelen Markt na langdurig onderling beraad besloten zijn verantwoordelijkheid te nemen en heeft op 16 november - met pijn in het hart  - besloten de Goede Doelen Markt 2021 waarover onderstaand wordt gesproken, af te gelasten.

We staan met een kraampje op de zogenoemde Goede Doelen Markt en verkopen er kerstkaarten en cadeauartikelen. Voor de kinderen is er een grabbelton en een eenvoudige vraag over UNICEF, waarmee ze meedoen aan de speurtocht over de markt.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem heeft als doel het bevorderen van naamsbekendheid van charitatieve instellingen en organisaties. Jaarlijks in december faciliteert de stichting een tweedaagse GOEDEDOELENMARKT in een sfeervol aangeklede Gudulakerk aan de Markt  te Lochem. Tijdens de markt vinden ook optredens plaats van zang en/of dans en muziek. De markt wordt in 2021 gehouden op vrijdag 10 december van 16:00 - 20:30 uur en op zaterdag 11 december van 10:00 tot 16:00 uur. Meer dan twintig niet-commerciële organisaties presenteren zich twee dagen lang  aan het publiek. Want de GOEDEDOELENMARKT is meer dan alleen een gewone decembermarkt: het is ook een informatief evenement waar goede ideeën en goede doelen op een aantrekkelijke manier onder de aandacht worden gebracht. Natuurlijk hopen de standhouders ook goed te verkopen ter financiering van hun goede doel. Dat alles in een aangename winterse sfeer. UNICEF is al jarenlang een van die organisaties die aanwezig is op deze markt met vooral de UNICEF kerstkaarten. Mensen zoeken ons vooral hierom op.

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam De Graafschap

Praktische informatie

Datum
10 december 2021 t/m 11 december 2021

Openingstijden
vrijdag 10 december van 16:00 - 20:30 uur en op zaterdag 11 december van 10:00 tot 16:00 uur.

Locatie
Markt 3, 7241 AA Lochem

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website