Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kerstactie Regioteam Den Haag e.o. en Delfland

In november en december gaat het regioteam Den Haag e.o. en Delfland met de kerstactie aan de slag voor UNICEF!

Onze kerstactie bestaat uit een kerstverkoop en de dekenactie. De kerstverkoop bestaat uit verkoop van een aantal reguliere (cadeau)artikelen en verkoop van kerstkaarten. Er wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan de geef een deken actie van UNICEF Basics. Hierbij kan voor 5 euro een deken gedoneerd worden aan kinderen in Syrië (zie voor meer informatie hierover: https://www.unicef.nl/basics/cadeau en https://www.unicef.nl/basics/wat-zijn-basics ).

Ons team heeft tot nu toe al verschillende activiteiten ondernomen in november.
Zo stonden we op 11 november voor de Sint-Maartenviering ‘Light@ThePark’ in het Huygenspark in Den Haag. Er zijn deze dag 83 dekens gedoneerd!
Op 17 november heeft er de Harten Troef Bridge Drive in Wassenaar plaatsgevonden, waarbij we helaas niet de geef een deken actie hebben kunnen inbrengen, maar we desondanks toch 3625 euro hebben opgebracht aan onder andere sponsoring, inschrijfgeld, giften en verkoop consumpties.
Op 18 november heeft er een bridge drive plaatsgevonden in Rijswijk. Hierbij is er 158,30 euro opgebracht aan verkoop van artikelen en aan giften. Ook zijn er 51 dekens gedoneerd!
Op 21 en 22 november hebben we een kerstverkoop en dekenactie gehouden bij het European Patent Office in Rijswijk. Deze heeft 3378 euro opgebracht aan verkoop van artikelen, 112,67 euro aan giften. Er zijn wel 192 dekens gedoneerd!!
Op 29 november heeft ons team gestaan bij Europol in Den Haag. Hier hebben we 2013, 55 euro aan artikelen verkocht, 114,20 euro aan giften in ontvangst mogen nemen en hier zijn 94 dekens gedoneerd!


Op de planning voor december staat het volgende:

Op 6, 7 en 8 december zal de kerstverkoop en de dekenactie bij de Albert Heijn in Leidsenhage.
Op 8 december zullen we ook te vinden zijn bij de Albert Heijn in Den Haag Benoordenhout.
Op 13 december zullen we staan bij het voormalig Joegoeslavië tribunaal, het International Residual Mechanism for Criminal Tribunals.
Op 14 en 15 december zal de kerstactie ook gehouden worden op de timmerwerf de Lier.

Wij hopen ook op deze plaatsen weer veel op te brengen en veel dekendonaties te ontvangen!

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Den Haag e.o.

Praktische informatie

Datum
5 december 2018 t/m 25 december 2018

Locatie
Regio Den Haag e.o. en Delfland -, - -

Doelgroep
Algemeen publiek

Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden