Jeugdvakantieland

Van 8 tot en met 19 augustus zijn wij elke dag aanwezig van 10:00 tot 16:00 met meerdere activiteiten tijdens Jeugdvakantieland, het grootste speelplein van Nederland. Hulp bij het begeleiden van onze activiteiten is van harte welkom!

Jeugdvakantieland – hét maatschappelijke evenement voor kinderen

Jeugdvakantieland, het grootste speelparadijs, wordt dit jaar voor de 64e keer georganiseerd. Het evenement heeft een maatschappelijk karakter en maakt het mogelijk om mede voor kinderen, die door welke reden dan ook niet kunnen genieten van een welverdiende vakantie, heerlijk te kunnen spelen in de zomervakantie.

Van 8 tot en met 19 augustus staat Rotterdam AHOY weer vol met allerlei spectaculaire attracties. Tekenen, schilderen, knutselen, genieten in het theater en sporten, maar ook allerlei spelelementen met water. Clowns, diverse spectaculaire kermisattracties en het grootste springkussen van Europa zijn een paar onderdelen van dit fantastische maatschappelijke evenement.

Unicef Rotterdam heeft er ook een plek weten te bemachtigen en we bieden diverse activiteiten aan waaronder kinderrechtenjenga, een groot memory spel en knutselactiviteiten..

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Rotterdam e.o.

Praktische informatie

Datum
8 augustus 2022 t/m 19 augustus 2022

Locatie
Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam

Doelgroep
Jeugd

Bezoek de website

Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden