Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Goede Doelen Markt 2019

Deelname met Unicef kraam met cadeau artikelen en kerstkaarten aan de Goede Doelen Markt in de Gudulakerk te Lochem. 

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem heeft als doel het bevorderen van naamsbekendheid van charitatieve instellingen en organisaties, door het jaarlijks in december faciliteren van een tweedaagse goede doelenmarkt in een sfeervol aangeklede kerk.

 

GOEDE DOELEN MARKT 2019

Voor de 23e keer wordt op vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2019 in de Gudulakerk op de Markt in Lochem de goede doelenmarkt gehouden. Meer dan twintig niet-commerciële organisaties presenteren zich twee dagen lang aan het publiek. Het is meer dan alleen een gewone decembermarkt: het is ook een informatief evenement waar goede ideeën en goede doelen onder de aandacht worden gebracht. Natuurlijk hopen de standhouders ook goed te verkopen. Dat alles in een aangename winterse sfeer.

De goede doelenmarkt vindt op vrijdag plaats van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. De toegang is GRATIS. Loop gewoon binnen en laat je verrassen!

UNICEF is hier niet meer weg te denken. Veel mensen komen speciaal naar de markt om hun UNICEF kerstkaarten  hier te kopen. Voor de kinderen hebben we ook een grabbelton staan. (hi hi en soms willen grote mensen ook wel eens grabbelen)

Voor de kinderen wordt een speurtocht langs de kraampjes uitgezet, waarbij ze een vraag moeten beantwoorden en het antwoord op elke kraam te vinden is. De UNICEF vraag dit jaar is:

Hoe lang is het geleden dat in New York de Verenigde Naties het Kinderrechtenverdrag ondertekenden?

 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam De Graafschap

Praktische informatie

Datum
13 december 2019 t/m 14 december 2019

Openingstijden
vrijdag van 16.00 - 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie
Markt 1, 7241 AA Lochem

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website

Aanmelden

Voor dit evenement hoeft niet aangemeld te worden