Goede Doelen Markt

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem heeft als doel het bevorderen van naamsbekendheid van charitatieve instellingen en organisaties. Jaarlijks in december faciliteert de Stichting een tweedaagse GOEDEDOELENMARKT in een sfeervol aangeklede Gudulakerk aan de Markt te Lochem. Tijdens de markt vinden ook optredens plaats van zang en/of dans en muziek ter verhoging van de feestvreugde. Unicef is vertegenwoordigd met een kraampje.

De Stichting Goede Doelen Markt Lochem organiseert jaarlijks in december, samen met een twintigtal charitatieve instellingen/organisaties, een GOEDEDOELENMARKT in de Gudulakerk in Lochem. De stichting stelt daartoe kramen beschikbaar waarop koopwaar kan worden uitgestald. De instellingen/organisaties kunnen zich dan presenteren aan de Lochemse samenleving én haar omgeving door enerzijds op deze markt producten te koop aan te bieden en anderzijds het publiek te informeren over de activiteiten die hun organisatie ontwikkelt in het bieden van steun aan hen die onze aandacht en hulp verdienen.

Onderdeel van de Goede Doelen Markt is een "speurtocht" voor kinderen. D.w.z. bij de ingang krijgen de kinderen een formulier met acht (1 t/m 8) eenvoudige vragen. Het antwoord op de vragen is te vinden op de kraam met het corresponderende nummer. Als alle antwoorden gevonden zijn leveren de kinderen het formulier in bij de UNICEF kraam en na controle van de antwoorden krijgen ze een klein presentje dat gesponsord wordt door de Wereldwinkel.  

Wij als UNICEF zijn hier na twee jaar -  wegens corona afgelaste markten - weer aanwezig met kerstkaarten en andere cadeau-artikelen en met natuurlijk een grabbelton voor de kinderen. 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam De Graafschap

Praktische informatie

Datum
9 december 2022 t/m 10 december 2022

Openingstijden
<p>vrijdag 9 december van 16:00 - 20:30 uur en op zaterdag 10 december van 10:00 tot 16:00 uur.</p>

Locatie
Grote Markt 2, 7242 Lochem

Doelgroep
Algemeen publiek

Bezoek de website