Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

50+ beurs in de Jaarbeurs Utrecht 17-21 september - 4D Experience

UPDATE: !!nog één vrijwilliger gezocht voor de woensdag en één voor de donderdag!!

Van 17 t/m 21 september staat UNICEF met de 4D Experience op de Jaarbeurs in Utrecht. Op iedere dag is er een vaste medewerker van UNICEF aanwezig en een team van ledenwervers.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen begeleiden: het enthousiasmeren van beursbezoers om de 4D Experience te bezoeken en hen te vergezellen en eventuele vragen over UNICEF te beantwoorden. 

Je wordt om 9.30 uur verwacht en de dag duurt tot 17.00 uur. Op de beurs is diverse catering aanwezig voor koffie/thee en bijvoorbeeld een lunch. UNICEF stelt maximaal 10 euro per dag ter beschikking als vergoeding hiervoor. Tip: neem zelf ook wat mee.

Locatie: Jaarbeurs op loopafstand van Utrecht Centraal

Wil je graag meehelpen, of heb je eerst een vraag, stuur dan even een mailtje aan de regioconsulent Casper Molenaar via cmolenaar@unicef.nl

De 4D Experience is een omgebouwde zeecontainer waarmee we door te laten zien, horen, voelen, ruiken en beleven iedereen mee op reis willen nemen. Een reis door de wereld van kinderen waarin UNICEF dag in dag uit werkt.

Een hele bijzondere en impactvolle ervaring waarin we iedereen laten ontdekken hoe ook zij in die wereld een verschil kunnen maken!

Bekijk ook de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=hLT9H9m_hOQ&feature=youtu.be

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Kantoor UNICEF NL

Praktische informatie

Datum
17 september 2019 t/m 21 september 2019

Openingstijden
10.00-17.00 uur

Locatie
Jaarbeursplein nvt, 3521AL Utrecht

Doelgroep
Volwassenen