4Daagse Sponsorloop

Loop jij dit jaar mee met de Nijmeegse 4Daagse? En wil jij, samen met jouw sponsors, een verschil maken voor kinderen wereldwijd? Schrijf je dan in om voor UNICEF te lopen! Want UNICEF bereikt meer kinderen op meer plekken dan wie ook. Ons team staat klaar om jou tijdens het lopen aan alle kanten te steunen. En natuurlijk om je aan te moedigen. Doe mee!

Waar gaat jouw opgehaalde geld naartoe?

Met de opbrengst van jouw actie steun je het 'Building Blocks' project in Ivoorkust. Het land kampt met een enorm afvalprobleem doordat er veel plastic aanspoelt door de zee. Ook is onderwijs daar niet erg toegankelijk.

UNICEF zet zich in om vrouwen op te leiden om het plastic te verzamelen en door te verkopen aan onze fabrieken. Daar wordt het plastic omgezet tot bouwstenen die worden gebruikt om klaslokalen te bouwen voor de kinderen. Hiermee vangen we dus twee vliegen in één klap!

Het UNICEF-Studententeam in Nijmegen zet zich specifiek in voor dit project. Via de 4Daagse halen zij graag zoveel mogelijk geld op om het project te ondersteunen. Wil je meer weten over het project in Ivoorkust? Neem dan een kijkje op deze webpagina: https://www.unicef.nl/ons-werk/resultaten/van-plastic-tot-schoolgebouw-in-ivoorkust

Hoe steunen wij jou in de sponsorloop?

Als UNICEF vrijwilliger word je natuurlijk gesteund in het hele proces van de sponsorloop: van sponsors zoeken tot het lopen zelf. 

Tijdens de voorbereiding van de 4Daasge zullen we je tips geven over het werven van sponsoren, de andere lopers laten ontmoeten en klaar staan voor al je vragen.

Tijdens de 4Daagse zelf zullen vrijwilligers van het UNICEF-studententeam Nijmegen langs de route jou maximaal ondersteunen op onze UNICEF-rustpunten. Op deze verzorgingsposten zorgen wij voor een schoon toilet, genoeg eten en drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Ook krijg je een UNICEF-sportshirt en een goodie bag met handige items. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal.

Loop mee!

Door mee te lopen voor UNICEF, wordt jouw 4Daagse-deelname nóg specialer. Maak het verschil en meld je nu aan! Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal. 

Organisatie

Dit evenement is georganiseerd door regioteam Student team Nijmegen

Praktische informatie

Datum
18 juli 2023 t/m 21 juli 2023

Openingstijden
De lopers die zich aanmelden ontvangen op tijd een mail met alle belangrijke informatie

Locatie
Wedren Parkeerplaats -, 6524BB Nijmegen

Doelgroep
Algemeen publiek


Aanmelden

Ga naar de website