Testversie Microsoft Dynamics

Wilt u iets bijzonders nalaten? Dat is makkelijker dan u denkt. Geef kinderen overal ter wereld de kans een mooie toekomst op te bouwen door UNICEF in uw testament te zetten.

De kansen die we krijgen als kind, maken hét verschil in je leven – net als waar je wieg staat. Hoe ouder we worden, hoe meer we ons dat realiseren. Daarom hebben veel mensen op hun bucketlist staan dat ze ‘ook nog iets goeds’ willen doen. Ze willen iets terugdoen voor de kansen die zij hebben gekregen in hun leven. Omdat ze ieder kind een goede toekomst gunnen. 

UNICEF is het daar van harte mee eens. Ieder kind heeft dezelfde rechten en verdient een toekomst. We zetten ons daarvoor dan ook met hart en ziel in. Maar dat kunnen we niet zonder u! Wilt u ook iets bijzonders nalaten? Steun UNICEF via uw testament. Ieder bedrag, groot of klein, is zeer welkom. Want daarmee geeft u kinderen overal ter wereld de kans een mooie toekomst op te bouwen. 

Ontdek waarom Ina en Janke iets bijzonders willen nalaten aan UNICEF

Niet naar school maar werken: Ina weet hoe dat is

Als meisje mocht Ina niet doorleren. Ze was thuis nodig, om het huishouden te doen en te zorgen voor de jongste kinderen. Juist dáárom is zo gemotiveerd zich in te zetten voor het recht op onderwijs. Zodat alle kinderen naar school kunnen.

'Hoe gaaf is dat?' Janke assisteert bij een bevalling in Nepal

Een bevalling in Nepal is heel anders dan in Nederland. Verloskundige Janke de Vries maakt dat van heel dichtbij mee en geeft op die manier -  heel concreet - een toekomst aan kinderen. 

Onderzoek: dit staat bovenaan onze bucketlist

Of het nu om een écht geschreven lijstje gaat of eentje die we in ons hoofd ‘bijhouden’: ruim een kwart (26,6%) van de Nederlanders van 50 jaar of ouder heeft een bucketlist. Daar staan dingen op die we graag nog willen doen in ons leven. Een mooie reis maken bijvoorbeeld, of quality time doorbrengen met de (klein)kinderen. Ook bijzondere belevenissen zijn favoriet: van het noorderlicht zien tot een parachutesprong maken, of het leren van een vreemde taal. 18% van de mensen voegt bovendien aan hun bucketlist toe dat ze 'ook nog iets goeds' willen doen.
Bron: onderzoek ‘Bucketlist’, Panelwizard

Interesse of heeft u vragen?

Staat UNICEF al in uw testament?

Speciaal voor executeurs:

Dit heeft UNICEF door de jaren heen al bereikt

Wij zijn zeer dankbaar voor elke nalatenschap, groot of klein. Want uw steun helpt kwetsbare kinderen wereldwijd niet alleen te overleven, maar ook hun dromen voor een beter leven waar te maken.

54 miljoen

minder kinderen chronisch ondervoed dan 20 jaar geleden

50%

minder kindersterfte sinds 1990

43 miljoen

kinderen kregen in 2020 schoolmaterialen

Persoonlijk advies over nalaten aan UNICEF

Annemarie blok

Annemarie Blok

Relatiemanager nalatenschappen

nalaten@unicef.nl

+31 (0)88 444 96 50

‘Wilt u weten wat uw nalatenschap voor kinderen wereldwijd kan betekenen? Heeft u vragen over het opnemen van UNICEF in uw testament, of wilt u hierover geheel vrijblijvend van gedachten wisselen? Ik neem graag de tijd om met u over uw wensen te praten. Belangrijk is dat u zich prettig voelt bij uw keuzes en er volledig achter staat.’