Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Mainstage

Mainstage (Y)our Rights Festival

13.00 - 14.00 Kies je workshops

14.00 – 14.45 Het startschot van het festival wordt gegeven met een wervelend jongerentoneelstuk onder regie van Frank Lammers. Daarna presenteren jongeren wat er nodig is voor een goede discussie en blikt Ton Liefaard, Hoogleraar Kinderrechten van Universiteit Leiden, terug op 30 jaar Kinderrechtenverdrag. En tot slot heten UNICEF Nederland en de Gemeente Leiden iedereen van harte welkom. Op de Mainstage is Klaas van Kruistum onze vakkundige facilitator.

14.45 -17.45  Workshops (niet allemaal op mainstage). Kijk hier voor alle workshops en kijk hier wat er On the Side is te doen

17. 45 – 18.30 Afsluiting van programma op de Mainstage, met Milouska Meulens. Prinses Laurentien kijkt vooruit. Trijntje Oosterhuis geeft een spetterende show met de deelnemers van de vocal workshop en Ralph & Claude sluiten af met een fantastisch optreden.

18.30 – 20.00 De Dansvloer is geopend, de DJ draait de nummers die de bezoekers hebben aangevraagd en er is eten en drinken genoeg voor iedereen.

Logos leiden transparent